Catania – Juventus

02

Stara dama si bo po razočaranju v ligi prvakov, ko je v gosteh proti Nordsjallandu iztržila le remi (1:1), rane skušala zaceliti v prvenstvu, kjer se bo v gosteh pomerila s Catanio. Slednja je v letošnji sezoni prijetno presenetila, saj v prvenstvu zaseda zelo solidno 7. mesto. V kolikor bo Juventus želel na neugodnem gostovanju izvleči vse tri točke, bo moral pred golom pokazati precej bolj učinkovito igro kot v torek.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M) - Bayer Lev.

1

Čeprav je sezona še zelo dolga, se zdi, da bo po dveh letih, ko je prvenstvo osvojila Borussia Dortmund, na vrhu ponovno končal Bayern. Bavarci po osmih odigranih tekmah niso oddali ena samcate točke, niz pa utegnejo podaljšati tudi danes, ko gostijo Bayer Leverkusen. Slednji je v prvenstvu na komaj 7. mestu, glede na trenutno formo Bavarcev pa se zdi, da bodo z Alianz Areni le stežka odnesli celo kožo.

Nogomet - Španija - 1.liga

Mallorca - Real (M)

0

Trener Reala Jose Mourinho je pred srečanjem z Mallorco v hudih škripcih, saj je poškodovanih večina njegovih branilcev. Portugalec bo zato prisiljen v obrambni vrsti improvizirat, kar bi domači lahko unovčili, s tem pa belemu baletu povzročili še dodatne preglavice.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Graz - Olimpija

2

Gradec se je znašel v manjši krizi, saj je na zadnjih šestih tekmah zmagal le enkrat. Na drugi strani so zmaji pred tekmo precej optimistični, saj na gostovanje odhajajo z dvema zaporednima zmagama v žepu. Če bo Olimpiji uspelo ponoviti zadnji dve dobri predstavi, bi se lahko v Ljubljano vrnili s tremi novimi točkami.